Over

Simply Fish is gelegen in Oud-Zuid aan de Koninginneweg. Zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd in Vis, Schaal & Schelpdieren. Mooie verse producten uit de Oosterschelde en omgeving. Ook aan de Vleesliefhebbers heeft Simply Fish gedacht, mooie malse Ossehaas, Vitello Tonato en Steak Tartare bijvoorbeeld.

Finally in Amsterdam!

In de pittoreske haven van het Zeeuwse Goes is de succesformule van managing partners Jan en Francis Rijk & Yip Concept ontstaan. Al gauw ontstond het idee om het concept naar Amsterdam te verhuizen en in september 2016 werd de overstap dan ook gemaakt.

We hebben er drie jaar over gedaan en kosten noch moeite zijn gespaard. Beoogd was een modern, warm, internationaal interieur en dit is meer dan uitstekend gerealiseerd in de door ons geselecteerde karakteristieke locatie, met behoud van de plafondhoogtes en de entresol.
Op basis van mijn decennialange ervaring durf ik te stellen dat Simply Fish een verrijking is voor Amsterdam!

Grote dank aan alle partijen die dit mogelijk hebben gemaakt en speciale dank aan de verhuurder Caransa voor haar medewerking en het door haar in ons gestelde vertrouwen.  

Met culinaire groet,

Won Yip
Founder & Owner Yip Group

Eten

Het is voor Chef Jan een genot om met deze mooie producten te werken. Dagelijks gaat het keukenteam met veel zorg en passie aan de slag om van iedere Lunch of Diner een smakelijke beleving te maken. De Vis, Schaal & Schelpdieren worden waar mogelijk duurzaam en lijn gevangen. Al deze mooie smaken komen samen op onze heerlijke Fruits de Mer Plateaus Simply Fish streeft ernaar om zijn gasten een smakelijke en fijne beleving aan te bieden in een sfeervolle en ongedwongen setting.

Team

Francis Rijk

Gastvrouw

Francis is een bescheiden gastvrouw, met gastvriendelijkheid hoog in het vaandel. Het streven naar tevreden gasten heeft de hoogste prioriteit. Samen met Jan en hun enthousiaste team zullen zij streven naar een prettige sfeer bij Simply Fish. Productkennis en gedrevenheid, weten met welke mooie verse ingredi├źnten er in de keuken gewerkt wordt is een vereiste.

Jan Rijk

Chef

Chef Jan kookt en bereidt met passie en liefde zijn kraak verse producten. “What you see is what you get” is zijn motto. Jan houdt zich dagelijks bezig met het uitzoeken van de mooiste zeeprodukten die Nederland lief is. Uiteraard krijgen zijn Vleesgerechten deze zelfde passie, want we heten wel Simply Fish, maar ook het vlees wordt met deze zelfde passie uitgezocht.

Jan, Francis en onze crew hopen U graag te mogen verwelkomen bij Simply Fish.