De oesters achter de OESTERBAR van Simply Fish

Een OESTERBAR bij Simply Fish is een must. Met zorg en smaak worden de Oesters door Francis uitgezocht, geproefd en geselecteerd. Belangrijk bij deze Oesters is afkomst en smaak.

Iedere Oester heeft zijn eigen verhaal…

De Koningin onder de Oesters is de Zeeuwse Platte, zij is verkrijgbaar van ongeveer September tot December, dit is een beetje afhankelijk van het weer.

Naast deze Zeeuwse Platte serveren wij uiteraard een uitgebreid Frans assortiment. Waarvan de Gillardeau uit de streek Utah Beach, met zijn mooie, volle vlezige zilte smaak zeker naast de Zeeuwse Platte mag staan…

Verder serveren wij vanuit de OESTERBAR een wisselend assortiment, aangepast aan de seizoenen. Zo blijft de OESTERBAR altijd boeiend. Tevens zullen hier ook onze Fruit De Mer Plateaus afgewerkt worden met mooie Oesters uit diverse streken met mooie smaken.